Referenser

Några av de bolag och organisationer som anlitar oss för översättning till och från tyska, webbredaktion och tolkning. Klicka på logotypen för att komma till företagets webbplats.

 akelius 100 En av Sveriges största privata ägare av bostadshyreshus. Har dotterbolag och ett växande fastighetsbestånd bland annat i Tyskland.
Översättning.
 alpinpoolen100 Säljer nya och begagnade skidliftar. Översättning av driftinstruktioner.
 balco 100 Europas största balkongtillverkare med dotterbolag bl.a. i Tyskland.
Översättning och tolkning.
 BE-GE100 Be-Ge Industri AB ingår i Be-Ge-koncernen och tillverkar förarstolar. Översättning av produktunderlag.
 BE-GE100 Destination Kalmar utvecklar, profilerar och marknadsför Kalmar som besöksmål och arbetar även med evenemang och idrottsturism (t.ex. Ironman, dam-EM i fotboll). Översättning och tolkning.
 Genero Genero Solutions utvecklar och marknadsför ett säljstödsverktyg som används av ledande livsmedelsleverantörer i Norden. Översättning.
 Print Intressegrupp Passivhus i Växjö verkar för etableringen av passivhus i Sverige och utbildar passivhusexperter.
Webbmaster, översättning, tolkning, redaktion.
 kalmarslott100 Kalmar Motor tillverkar flygplansdragare till flygplatser överallt i världen, i samarbete med flygbolag som SAS och Lufthansa och tillverkare som Airbus och Boeing. Översättning.
 kalmarslott100 Kalmars främsta besöksmål, med permanenta utställningar om slottets och Sveriges historia samt sommarutställningar. Översättning av hemsidan samt av den interaktiva databasen för besökarna, skylttexter och broschyrer.
 akelius 100 Säljer Sveriges vackraste hus, byggda av ekologiska material. Webbredaktion, annonsutformning, samordning av marknadsaktiviteter och översättning.
 LRF Driver tillsammans med andra aktörer projektet ”Mat & Upplevelser i sydöstra Sverige” där Pegasus ingår som språkexpert. Översättning av hemsidor åt projektdeltagare.
 lansstyrelsen1oo Utvecklar och förvaltar Kalmar län. Översättning av informationsmaterial.
 menerga Internationellt företag som bygger energibesparingssystem för bostäder, simhallar, sporthallar, kontor, industri mm. Översättning av produktunderlag och informationsmaterial.
 ncc100 Bostadsutvecklingsföretag med verksamhet i Tyskland och Sverige. Översättning av projekthandlingar.
 purac100 Bygger biogas-uppgraderingsanläggningar för utvinning av världens grönaste biometan. Ingår i koncernen Läckeby Water som finns representerad i 70 länder. Översättning av dokumentation.
 regionforbundet100 Verkar för utveckling och turism i Kalmar län. Översättning.
 skane100 Verkar för regional utveckling kring Öresund. Översättning av framtidsstudier och rapporter.
 SvenskTravspor100 Översättning och tolkning av Svensk Travsports regelverk åt tyskspråkiga travkuskar och tränare.
 Trebema100 Löser kalkproblem i 20 olika länder. Översättning av korrespondens och produktunderlag.
 vimmerby100 Vimmerby satsar aktivt på att locka turister inte bara till Astrid Lindgrens Värld. Översättning av hemsida och broschyrer.